Välkommen till oss

Vi är ett ungt svenskt företag baserad på Gotland. Vi handlar med delikatess, gastroprodukter, drycker, alkoholhaltiga och ch lättdrycker samt alkoholfria alternativ mellan Tjeckien och Sverige.

Från och med 1. februari 2015 levererar vi även tjeckiskt VIN, SPRIT och ÖL till Systembolaget. Produkterna finns i Beställningssortimentet.

Om du är näringsidkare och driver restaurang kontaktar du oss direkt för vidare diskussion.
Är du privatperson så kan du idag köpa våra produkter via systembolagets beställningssortiment eller Systembolagets privatimport. Proceduren är enkel och finns beskriven på systembolagets hemsida; i princip görs det likadant som för systembolagets beställningssortiment. Skillnaden är att du efter förfrågan först får en offert att godkänna innan beställning görs. Du hämtar dina varor på det systembolag som du väljer.
Beställningen kan göras via följande länk Privatimport

OBS! Beställning privat import för Östergötlands och Uppsala län

Beställnig privat import för Östergötlands och Uppsala länd. Ni kan välja ov dessa produkter.

Våra produkter kan smakas i restaurangen i Strängnäs

Vill du smäka våra produkter från Tjeckien? Välkommen i Strängnäs Fusion Restaurang!

Du kan där välja från "Tema Veckor" med specialiteter från Sverige, delikatesser från Tjeckien, Tyskland, Österrike, Slovakien, Ungern och Polen.

Vi serverar vin-, sprit- och ölsorter både från Sverige och centraleuropa. Vi erbjuder veckans lunchmeny (mån-fre 11:00-14:30) och säsongens menu!