Om oss

Scandinavia Handel

Vi är ett ungt svenskt företag baserad på Gotland, men vi handlar med våra produkter på Gotland, Östergötland, Södermalm, Stockholms lan och Uppsala länd. Vi handlar med delikatess, gastroprodukter, drycker och alkoholhaltiga och lättdrycker samt alkoholfria alternativ mellan Tjeckien och Sverige.

Vi är pionjärer i presentation och marknadsföring av tjeckiska och slovakiska produkter / varor i Sverige. Vi presenterar vårt utbud på lokala marknader och mässor med stor succé.

Vi importerar vinöl, sprit och honungsvin.
Till Tjeckien exporterar vi inlagd sill, skaldjur, såser, kryddor, delikatesser och traditionella svenska kakor.

I Tjeckien organiserar vi Svenska köketsdagar Smörgåsbord i Centraleuropa och dagar av tjeckiska köket i Sverige.

Vi är intresserade av handel med produkter och tjänster. Med det menar vi att vi har en vision om hållbar utveckling av naturliga och mänskliga resurser.

Om ni är intresserade av att ta del av vårt erbjudande som innebär provsmakning och en fördjupande presentation av våra produkter och tjänster, vänligen kontakta oss.

Välkommen att handla med kvalitetsprodukter från Tjeckien!

Många era produkter du kan smaka i Strängnäs Fusion Restaurang.

Scandinavia Rekrytering

Bemanningsföretag | Om du vill hitta rätt personal

Saknar du professionella slaktare, kockar eller bagare/konditor till ditt företag? Vi är ett rekryteringsföretag som specialiserat oss på rekrytering och uthyrning av skicklig professionell personal, främst inom restaurang och livsmedel. Personalen hittar vi inom hela Europeiska Unionen, vilket gör att vi kan erbjuda speciallösningar för just ditt företag.
Kontakta oss på www.scandinavia-rekrytering.se